Står inte ut, står inte ut


Hemma från utekväll.


Var det någon som kallade mig fyllegris? Kanske lite, lite, lite.


Men vafan! Det var kul. Och nej jag bloggar inte full, inte alls. Tvärtom är jag lite bakis; jag tror jag nyktrade till på nattbussen, faktiskt.


Men jag har haft kul ikväll. Dräggiga killar som kladdar på en, fina killar som kladdar på en (fast han fick). Osv, etc, the ususal.



Mot slutet av kvällen blev jag dock hungrig. Min vana trogen hade jag bara tryckt i mig lite godis under dagen då jag skulle supa på kvällen, så jag blev lullig snabbt och dessutom var jag rätt hungrig. Så jag och Mange (Underbara Mange!!!) taggade till 7-eleven runt halv 2 och köpte något att äta. Vi väntade sen på våran nattbuss, och under tiden såg vi när en av våra kollegor hånglade upp en av Grönans chefer (ja JÄVLAR; Sandra om du läser detta, fan vad vi ska starta djungeltelegrafen på jobbet sen!!), och sen kramades vi hej-då.


På bussen hem sen så fick jag se en massa delar av Stockholm jag inte sett ännu. Det var så jävla vackert och jag vet inte om det var alkoholen som var den utlösande faktorn, men helt plötsligt flowade känslan i hela kroppen och tanken formades: helvete vad jag älskar den här staden.


Att säga att jag är lycklig är att ta i. Att någonsin, överhuvudtaget, säga att jag är mer än nöjd är att ta i och om jag någonsin är det så är det för stunden.


Men just nu är jag okey. Kan man säga.



Det fanns visst ett ljus i slutet av den tunneln också.



 

Fan vad värd den här låten är. Jag tänker sommar, ljusa nätter, cigg och av någon anledning även på Veronica och Jonna.


Please love; don't hurt like I do.

Äh.


Jag mår bra: idag fick jag John Ajvides nya bok signerad av densamme, plus att jag köpte Stephen Kings nya bok. Dessutom ska jag bli jävligt full imorgon. Vad mer kan en flicka önska sig?

Min dag i 15 punkter


I spent my entire day missing you.



Detta är min sammanfattningen av min dag:


1) somnar klockan 7 på morgonen

2) går upp klockan 1 för att tagga till jobbet.

3) hatar världen för att jag är trött, deppig och förvirrad, plus att det regnar.

4) sitter på t-banan och författar ett låååångt mess med en tanke och förklaring jag funderat på hela natten.

5) ser hur min telefon av okänd anledning fuckar ur och raderar hela messet så att jag inte kan skicka det. Helt seriöst, skitkonstigt.

6) Stressar till sista sekund för att komma i tid till jobbet och kommer sen faktiskt i tid och är glad för det, men sen får jag reda på vilket skitspel jag ska stå i och inser att jag borde ha önskat att en meteor kom för att utplåna hela jorden i samma ögonblick jag slog upp ögonen.

7) Jobbar. I två timmar. Ber sen om att bli avlöst och få gå hem tidigare om det är möjligt för som jag förklarade för min chef så kändes det som att jag balanserade på en väldigt tunn linje mellan artigt gästbemötande och mord.  Han förstår, och jag fick gå hem.


Och härifrån började en helt ny dag!



8) Går runt och skrattar och driver med folk på min ret-turné runt Grönan - "Jag får gå Hee-Eeem!!"

9) köper en mjukglass och skvallrat med Lisa om allt som skett på Grönan sen hon var borta.

10) vandrar runt på Konsum i Slussen och snackat om lite vadsomhelst med ovannämnda Lisa.

11) Får uppgifterna om att Vianka städat hela lägenheten. Köper ett paket cigg som tack.

12) Messar Alex när jag sitter på tuben för att fråga om det är sant att det är olagligt att ha husdjur på Island. Han svarar nej och vart fan fick jag det ifrån? Min I-pod app sa det. Däremot var det sant att man tydligen kan odla bananer på grund av den varma jorden runt gejsrarna.

13) Kommer hem på världens bästa humör och vi bestämmer att vi ska käka tacos.

14) Äter, sjunger, dansar och skrattar i köket.

15) Äter tacos och kollar på hennes jävla serier (damn you kanal 5 på tisdagar!)


Och just nu sitter jag i soffan och kollar på CSI NY. Vianka äter (vilket är helt sjukt för hon åt mer än jag plus att hon käkat chips nonstop) och jag chillar.


Detta har varit, mot alla odds, en mycket bra dag.



Jag är som jag är av en anledning. Men mina reaktioner - det som innebär att en storm av känslor bryter ut och  som blottar tomrum jag aldrig menat att du skulle se -  beror egentligen inte på dig. Det gör dom aldrig.

I love what I love, even the parts I hate

 




Du finns i mitt liv, och jag är tacksam.



But there are dreams that cannot be



Hemma från en helt vanlig kväll.



Efter jobbet bestämde Sandra och Per-Olof att vi tre skulle dra till Moda och bara "dricka lite". Jag var så jävla trött att jag muckade gräl med alla på bussen ("Hörrö. VAFFAN KOLLARU PÅÅÅ"), för att inte tala om alla jag muckade gräl med under sista timmen på jobbet, som alltid går så jävla långsamt (10-åring: "Hej. Får jag spela? Jag: I HELVETE heller."). Men jag var bara så jävla bitter på livet, för jag var så TRÖTT, det var ju det. Så att hänga med och dricka på Moda var nästan ingen bra idé, men Sandra och Perra insisterade. Så jag pucklade dom på armen och sa okey.


Jag drack en cider och en cola. För en gångsskull har jag rätt bra med pengar så här dagarna innan löning, så det var inte att jag var pank som var anledningen till snålheten. Det handlar helt enkelt om att jag har blivit så kass på att dricka: jag klarar knappt av att dricka alkohol längre.


Nu är säkert farsan nöjd.



Iallafall. På Moda fanns det en massa blondiner. Sandra skulle ligga lite senare och Perra letade aktivt: han misstänkte att bartendern var gay men inget direkt jordskred på gayradarn ägde rum så det fick vara. Han gick hem tomhänt, liksom jag. Så att säga.


Men på vägen hem stannade jag på McD. Jag har en jävligt bra, helt obetalbar, historia om något hysteriskt roligt som hände där, men jag sätter pengar på att 0% av mina läsare skulle fatta vad som var så roligt (såvida ni inte heter Rebecca Frejd, alternativt jobbar tillsammans med mig på Gröna Lund). Men kolla: om ni absolut vill veta, så gå in på Youtube och sök på "Backa rå", sen ser ni den och skriver till mig här på bloggen så lovar jag att berätta.

Jag ringde hursomhelst Becca när jag kom hem och berättade; hon höll med om att det var det finaste hon någonsin hört i hela sitt miserabla jävla liv.


Aaaaaah Stockholm. I love you.


--------




Dagens noteringar:


Min skräckinjagande chef Ammi dansar Poledance. Överraskande, minst sagt.

Sandra kan hela "I'm on a boat"-låten, plus "Jizzed in my pants". Tror hon får pluspoäng.

Vianka kan äta glass medans hon sover. Hon kan inte lyssna, ej heller tala, men glass - det går ner.

Och apropå att vara elak mot mina kunder: stod i ett spel idag som kort sagt gick ut på att kasta tygbollar på en pyramid av burkar. Pyramiden bygger förstås jag upp själv (var det någon som sa SPRINGA OMKRING SOM EN SKÅLLAD RÅTTA I 7 H?) och ibland händer det att en kund "råkar" träffa mig istället för pyramiden. För det mesta är det barn med seriösa fel på motoriken, och idag hände det att en unge råkade träffa mig i ryggen. Jag vänder mig om och helt automatiskt säger jag: VEM VARE??! VEM VARE SOM KASTA?!?

EN enda kille fattade och garvade halvt ihjäl sig, men ungen och hans morsa var mest chockade och dom kunder som stod i kö gick.  Jag bad om ursäkt till kvinnan och hennes son, men det var såååå värt det. Hahaha.


Nu ska jag sova. Jag börjar klockan 12 imorgon - bli att sova ca 6 h.


HÄRLIGT.

I tell you lies when you ask me what I'm wishing for at 11:11

Jag är vaken, fast jag inte börjar jobba förrän 11:11.


Men det är lugnt; jag surfar lite på internätet! Fick ett mejl från CDON.com om ett erbjudande att köpa Erotik DVD:er för 59kr/film och jag funderade lite på det och kom fram att "Anal girls 4" eller "A cum sucking slut named Gauge" inte vore särskilt njutbara filmupplevelser.


Men jag beställde däremot Flight of the Conchords boxen, säsong 1 och 2. Så Ponny, om du läser detta, nu vet du vad vi ska göra när du kommer och hälsar på!


Och jag har hittat två nya hemsidor: Givesmehope.com (vilket beskrivs som ett FML för optimister), och sixbillionsecrets.com (som bara får en att känna sig mindre ensam)


Jag älskar såna här sidor; nu är livet helt plötsligt något fint och jag är nästan lite redo för dagen!


Eller nja. Klockan är ju i och för sig bara 11. Jag ska upp 3.


Jag ska nog sova en stund till.

03.42


Tittade på senaste Glee-avsnittet förut och ringde sen Rebecka Frejd och grät för att Glee är så jävla bra. Jag är ganska patetisk, jag vet, men så precis så bra är serien - jag skäms inte, Ponnyn Jonna håller med mig och det är creds poäng! Men det är hursomhelst så bra att jag aldrig riktigt vet vart jag ska ta vägen.


Så jag brukar - förutom att ladda ner alla låtarna från Youtube - gå in på avclub.com och läsa vad de tyckte om avsnittet. Jag gör detsamma för HIMYM, jag hänger fan jämt på the avclub..


Då såg jag att någon skrivit detta, apropå Wills analogi om att en bitter människa är som en stjärna som släcks: de blir till svarta, tomma hål.



"Well, the black hole analogy was rather incomplete. The reality is even sadder. Only the biggest stars become black holes. Average stars burn themselves out in a blaze of glory, and then fade away into the cold dark background.

On a positive note, when stars burn out they shed their outer layers, which then become the building blocks of other stars across the galaxy. We all are made of elements that used to be stars, and eventually we will all be blown away and feed the creation of new stars down the line.
"



Var inte det ganska fint? Jag fann något poetiskt vackert i det.



I love who we are when we are together


Har återupptäckt Flight of the conchords:

 

 

 

 

------------

 

Jessica är här, och hon är så jävla galen! Gå till Facebook om ni vill veta mer.

 

 

Imorgon jobbar jag, och jag gör så hela veckan. Skönt? Kanske.

 

 

Jag har inget att skriva; bloggar bara för att Jessica bad om ett blogginlägg. Men livet är bra just nu, jag lovar.

 

 


It all comes down to this:





-------


Jag har haft en lång dag. En riktigt riktigt lång dag.


Imorgon kommer mina föräldrar och sommarkrysset har premiär på Grönan, men gissa vem som INTE jobbar då?


Muahahha, underbart.

Ändrad färdriktning


När man trodde att det som definierade en mest var det som alltid skulle leda en framåt.


Och den obekväma insikten att man nu för alltid aldrig kommer att se sig själv på samma sätt.


Herregud det är ingen idé att ens försöka.


--------


Jag förändrades idag.

Jag funderar


på hur min framtid ska se ut. Inte så självklart faktiskt. Det är alldeles för tidigt för att prata nu, så inget lär jag säga än iallafall. Men ändå, jag funderar.. så jag är på väg tror jag. Mot att ta ett beslut menar jag.


--------

Jag har träningsvärk i hela kroppen, om det intresserar. Vet INTE varför det är så; konstigast är kanske det faktum att jag har träningsvärk i handflatorna! Vad fan har jag haft för mig?!


Annars så har den här dagen varit jävligt ospeciell, för att kontrastera mot gårdagen som var så rolig att jag när jag kom hem hade ont i käkarna för allt skratt och dessutom var jävligt trött på att höra min egna röst. Helt seriöst, jag tyckte det var jobbigt att tänka för då hörde jag ju mig själv, liksom...


Men ja. Igår=grym dag. Idag=not so much. Jag har dessutom straffat mig själv idag eftersom jag inte har orkat göra disken sen i onsdags (jag jobbar ju hallåååå) och alltså inte förtjänar att äta mat. Jag orkar inte bidra till diskberget ytterligare så jag får väl skita i att äta idag så försvinner kanske diskberget av sig självt..


Nej. Nu vill jag lägga mig ner.

En mening:


Har haft en sån jävla bra dag idag!




Får räcka så.

An everyday thought




----------


Jag är hemma tidigare från jobbet igen. Jag är så jävla glad för det att jag inte ens tänker bekymra mig för de förlorade 4½ h jag inte får betalt för - jag stod i Tyrolenlotteriet där det typ är 5 kunder i halvtimmen och min polare Lisa som stod i spelet bredvid stack runt 5 och blev ersatt med Kim som inte alls är lika rolig, plus att det var så jävla jävla kallt fast jag hade långbyxor, linne, tröja, zipjacka, vindjacka och vantar. Det regnade och det var knappt något folk på Grönan och jag sket totalt i vad Gaius sa om att det är dagar som dessa pengarna är mest lättförtjänta och att jag var dum i huvudet som ville hem nu, för när Lina kom och skulle ta min plats blev jag så lycklig att jag gav henne kram och nästan glömde ge henne kassan och kom-radion i farten.


Men nu är jag hemma i allafall. Jag sov 2½ inatt - mycket att fundera på igen. Men när klockan ringde sen runt nio på morgonen så var det inte den vanliga huvudvärken som gjorde mig självmordsbenägen, utan snarare det faktum att hela rummet faktiskt snurrade. Liksom runt, som om jag stått i mitten av rummet och snurrat tills jag kollapsat på sängen. Vad faaan muttrade jag och tänkte skita i jobbet helt men sen fick jag ångest så jag reste mig långsamt upp, tog två panodil och 09.40 satt jag på T-banan på g mot Grönan. Ganska o-fett.


Men skitsamma! Jag är hemma nu ju. Och jag har en halv påse dillchips att förtära! Och imorgon börjar jag kvart i tio. Äre fest elläh?


Gissa boken:



Tror jag skulle gilla boken mer om jag läste den en andra gång.

Du döljer det så illa


"I know what's supposed to happen now. I'm supposed to smile and be impressed by how in touch you are with your feelings and moon over the fact that you care of me so much but... I can't.
"


Fick sluta tidigare från jobbet idag. Det var ganska fett, även om jag faktiskt behöver timmarna. Men Ella kom förbi och hälsade att vår chef Ammi sagt att om jag ville fick jag gå hem när det ändå var så lite folk idag! Och jag tänkte en stund och medans jag tänkte hängde jag och Ella en stund och babblade om Idol och det faktum att hon sökt 3 år i rad och inte kommit med (tror dock hon är ganska duktig faktiskt). Men medans jag och Ella hängde så gick det en stund, och runt 9 kände jag att det var okey att traska mot omklädningsrummen och sen vidare mot djurgårdsfärjan. Minus 2 h, men det kan jag nog jobba ikapp någon annan gång: det råkade faktiskt vara riktigt hemskt väder idag och det var sjukt lite folk så om det är någon dag man kan tänkas tagga hem är det väl en dag som denna!


Och apropå detta med Idol! Folk som läser detta kan säkert minnas när jag sökte förra året. Åååh fina minnen; den 28:e mars 2009 stod jag i en svettig jävla kö i 8 h och ville a) döda Ted och Eric Lager och b) dö själv.

Just det där med att döda Ted och Eric Lager var något som effektivt dödade min tid, faktiskt. Jag stod och tänkte ut utstuderade och plågsamma vis som deras liv bäst kunde släckas med - sakta skala bort deras ballar med ett rivjärn, till exempel. Och jag minns att jag stod och svor så jävla högt över de svinen att killen bakom mig knackade mig på axeln och sa: "men vad har dom gjort egentligen?". Och jag förklarade SKANDALEN!!


Vilket var att dom använt sitt "jag jobbar på NT"-kort och gått före i kön utan att fixa det åt mig och på sätt låta mig slippa stå i kö i de 8½ som jag faktiskt gjorde just detta.


Jag blir lite arg när jag tänker på detta faktiskt. Igen. FAN VA TASKIGT!


Iallafall...

Idol hursomhelst. Alex sa i telefon för någon dag sen eller två att "Ivannia, vet du vad du ska göra den 8:e maj?" Jag svarade att jaaa om du menar den 8:e maj 2010 så tror jag bestämt att jag ARBETAR då min pappa INTE betalar!! Eller nej det sa jag inte men erkänn att det varit kul...

Nae, jag sa att jag jobbade hela dagen, varför? Och han säger att joo då ska ju du söka till IDOL!! Och jag sa i helvete heller!


Så ja. Det var det jag skulle säga, och det var samma sak jag sa till Ella när hon på skämt föreslog att vi skulle dit igen. I helvete heller!


I övrigt så sa Alex att Anders Bagge säkert skulle gilla mig, eller "äta upp mig" som han så fint uttryckte det.


Vet ännu inte hur det är meningen att det ska tolkas?

-------

Jag känner att jag babblar.



Skitsamma. Det är skönt att skriva såhär. Inre monolog.


Jag saknar mina jävla vänner. Särskilt dom jag träffar mest sällan för att jag inte hinner träffa alla. Speciellt de jag inte ens träffar när jag kommer hem till Norrköping eftersom dom själva är i andra städer. Och då särskilt de som ska överdriva och till och med vara i andra länder.


Känner mig inte så där jätteolycklig; heller inte särskilt ensam, önskar bara att jag hade alla jag tycker om på kramavstånd.


Apropå det så kommer mina föräldrar och hälsar på nästa helg. Äre fest elläääh!!


Nu ska jag sluta prata. Men jag ska posta en till grej snart: tänker på ett speciellt hovdjur.

No one knows about the way your skin absorbs the light




















Ny natt, samma tankar.


Jag jobbar imorgon hursomhelst, det är bra.


Och mina föräldrar kanske kommer i början av nästa vecka. Bra, då kanske dom kan fixa sånt jag inte pallat fixa, typ som att köpa batterier och lysrör och tvättning av mattor.

KAN INTE ANDAS!!



Alla vet att jag älskar Glee, men när jag börjar skrika hysteriskt som en liten flicka när jag ser promo-videon för nästa veckas avsnitt, så undrar jag om jag gått för långt.


MEN HAR NI SETT NÄSTA VECKAS PROMO!?!??? Åh HELL-VETEEEE jag tror jag döööör!!!!


 

Jag tror jag fått en hjärnblödning. Måste lägga mig ner, andas lite.

 

Jag älskar Glee. Jag skulle kunna låsa in mig själv med alla avsnitt och inte gå ut på 3 veckor...

 

 

 

Jag måste väl inte söka hjälp riktigt än??


I wait for fate to find me



Så vart det en sen natt igen fast jag måste upp halv 9 imorgon.


Det var lite mitt fel men för det mesta var det Alexanders fel; vi pratade helt normalt i telefon om helt normala saker (- Har du sett bloggen med tjejen som lägger upp bilder på när hon har sex med en hund?!??  - Va neeeeej skicka länken!!!!) och vi hade säkert kunnat lagt på en helt normal tid, men han ska alltid dra in mig i diskussioner jag egentligen aldrig orkar ha.. men så går det väl kanske när man luftar en liten mini åsikt om huruvida det är okey att anställa människor att städa upp i ditt hem, framför en MUF-ordförande. Ehum.


Så nu när han har fått våldtagit min hjärna med sina MUF-åsikter så kunde han nog sova gott. Jag å andra sidan är trött men alldeles för tankfull - dels på grund av diskussionen, dels på grund av samtalet i sig - för att kunna sova.


Men ja. Det är lugnt, jag tog ett bad förut och rökte ett par cigg och huvudet fylldes av cigarettrök och jag mådde lite bättre. Grejen med att diskutera med Alex - och då särskilt om politik - är att det blir så jäkla intensivt att vid någon punkt står vi verkligen och gastar till varandra ("Men faaaan IVANNIAAAA!!!!" alt. "MEN ALEX DU KAN JU INTE MENA ALLVAR!!!") och när vi lagt på är klockan 3.30 och man är helt slut i huvudet. Herregud, det är tur att jag inte är politiskt aktiv för då skulle jag och Alex aldrig ens kunna vara i samma stad med risk för de verbala sammandrabbningar som kan tänkas äga rum.


Men det är lite kul också. Jag gillar att vi aldrig riktigt håller med varandra, även om jag inte är säker på att han tycker detsamma... Men jag tycker att alla borde ha någon som utmanar deras tänkande litegrann. Vem fan vill omge sig med en bunt av ja-sägare? Och Alex som den blödiga lilla liberal han är säger ibland saker som jag bara "say what with the WHAT now??!". Men det är intressant det också, en inblick i hans huvud som kan vara ganska givande fast jag har tappat bort mig i hans resonemang många gånger. Men ja, han är smart som fan. Bara lite korkad ibland.


-------------


Men ja. Sova var det. Jag tror jag ska ställa två huvudvärkstabletter och ett glas vatten bredvid sängen så att jag kan svepa det det första jag gör när jag vaknar. Ni vet inte hur det är, så fort jag slår upp ögonen känns det som att huvudet är fyllt av bomull med taggar på.



I still can’t believe

that I didn’t make you up

in my head one night



------------

För övrigt tänker jag på hur lustigt det verkligen är - hur man kan älska någon som inte är perfekt, så väldigt mycket.



God natt.

Jag kom på det!!


Jag tackar Rebecca Frejd för att samtalet med henne ledde fram till min realisation som satte ord på det jag har försökt komma på de senaste 4 dagarna.


Meningslöst. Där var det. Inte mitt liv eller så, det är inte det.


Men att känna som jag gör, för dig, för oss. DET är meningslöst.


Ring om ni vill ha en definition.

It was not what he had in mind



I love you, but I'm not quite sure why anymore.

 

 

The only thing that remains the same is that, without you, the trees are only trees.

 

I don’t know how else to explain it.

 

 


On the matter of whether it's worth it



"Love everything and your heart will be wrung and possibly broken. If you want to make sure of keeping it intact you must give it to no one, not even an animal. Wrap it carefully round with hobbies and little luxuries; avoid all entanglements. Lock it up safe in the casket or coffin of your selfishness. But in that casket; safe, dark, motionless and airless, it will change. It will not be broken: it will be become unbreakable, impenetrable, irredeemable. To love is to be vulnerable.
" - CS Lewis



Det här börjar mer och mer likna Ivannias hörna för tankar om livet.




Svaret har jag för övrigt inte kommit på än. Jag lutar åt nej.

It's important to keep up apperances






Tanke: 04.27



Without you, I feel small. Insignificant. Incredibly lonely.


With you, I feel alive. Important. But still incredibly lonely.





... it doesn't make any sense.

Är det så?


Idag har jag jobbat i 13 h. Jag är hemskt trött, ni har ingen aning: det är ett riktigt slavarbete man får göra på Grönan och det är knappt att man får betalt.


Men jag har skrattat. Åh vad jag har skrattat: jag och Dee och Adam (även kallad Anastasios eller Greken, döpt av mig och Dee på hans första dag eftersom vi tyckte det passade bättre) har halvt garvat ihjäl oss genom hela dagen, och timmarna bara flög och 13 h kändes som 4, även om mina ben och fötter inte alls håller med.


Och min mamma är hemma från Spanien nu. Hon ringde, hon har köpt present. Sen tillbringade hon en halvtimme med att prata om hur mycket hon tänker på och oroar sig för mig, och jag tänkte bara: jaha. Jag som trodde hon inte brydde sig särskilt.


Och jag har åkt färja idag, ingen buss här inte: djurgårdsfärjan blev det för mig och på 35 minuter var jag på jobbet - rekordtid! Och fasan vad Stockholm är vackert...


Och så fick jag per mess veta att vårt älskade, älskade Dolphins vunnit SM-guld ikväll. ÄNTLIGEN!!!! Och mot jävla Plannja också (fan vad vi hatar dig, Håkan Larsson), som vunnit 100 jävla gånger, och Dolphins bara utklassade så hååårt! Fantastiskt, fan vad dom äger.


Och nu är jag hemma, och imorgon börjar jag inte förrän 13.45; dessutom har jag sura godisremmar som den asgulliga killen i godisbutiken bjussa på och just nu håller jag på att tappa upp ett varmt bad till mig själv.



Så ja, det var min dag idag.. Den har varit rätt bra.

Hemma från jobbet




Okey, kanske inte riktigt. Men jag är väldigt trött. Lätt hänt att man kollar på sitt slitna anlete i spegeln och bara BLÄÄÄ...


Jag kom inte hem från jobbet förrän runt tjugo över två (JA på natten). Så satt jag i soffan och käka mitt första och enda mål på dagen (en hamburgare från Burger King. Vi har en kärleksrelation som tyvärr är dömd att misslyckas - vi är Romeo och Julia, jag och min hamburgare) och skulle sen gå och lägga mig, men så ringde Alex på g hem från krogen och jag tänkte - okey då.


Nu borstar han tänderna. Jag bloggar. Och jag insåg nyss att jag ska upp om 5 h för att jobba mitt tretton timmars-pass.

Herregud... God natt.

RSS 2.0