Nöjd


Hade en helt sjukt bra dag på jobbet idag - inte på det sättet som när alla är glada och mina arbetskamrater får mig att skratta ihjäl mig (alltså som det brukar vara); utan en sån dag då jag gjorde ett jävligt bra jobb och fick höra det många gånger om av vitt skilda människor.


Ibland gör man saker rätt, minsann.


Jag är nöjd.


-------

God natt.

Kommentarer
Postat av: Jess

Jag funderade på en sak när jag var på Gröna Lund, vilken typ av försäljare, som står i ett stånd (eh, vad ni nu har för beteckning) är du? Den tråkiga, som stirrar lite surt. Den gapiga. Eller den där som är överdrivet trevlig och på så sätt försöker locka folk?

2010-07-02 @ 16:03:57
URL: http://yiskha.blogg.se/
Postat av: Ivannia

Hmmm Jess: det är faktiskt en väldigt bra fråga! Jag är inte den sura (eller jo, idag var jag nog det, ville kapa av mig fötterna hälften av tiden plus att det var 22000 pers i parken och DET VAR SÅ VARMT), INTE den gapiga, och detta har en förklaring... Alla gapiga försäljare på Grönan är de som har dels en grundlön, och som dels jobbar på provision! Dessa stackars satar tvingas alltså gapa så mycket de bara förmår (tänk araber på marknad) för att locka folk - deras LIV hänger typ på det.



Dessa försäljare hör INTE till Grönan, hursom: dom jobbar åt ett företag som heter MP-games och som hyr in sig på Grönan. Jag och mina vänner jobbar inte på MP-games och DRA ÅT HELVETE vad jobbiga dom är...



Så jag tror jag är den sista. Överdrivet trevlig är jag inte, direkt.. Du vet ju hur jag är, jag blir hej och tjena med folk om jag känner för det. Men för det allra mesta så använder jag av min charm för att locka folk - dom dagar jag inte är den försäljaren som stirrar lite surt...

2010-07-03 @ 01:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0